"Caminante no hay caminose hace camino al andar Antonio Machado"

"Wandelaar, er is geen pad, je maakt er een door hem te gaan".Woord vooraf;

Eenvoud, het lijkt zo'n eenvoudig woord, toch gaat hier een wereld van creativiteit, schoonheid en waarheid achter schuil.
Dat geldt vooral voor het woord eenvoud in het bijzonder.

De MAKERS zijn nog bezig deze site verder te perfectioneren.


Iets over De MAKERS,

Een ongetemde liefde voor het vak, kleinschaligheid, kwaliteit en een rotsvast geloof in eigen kunnen waren de voornaamste drijfveren van De MAKERS om een eigen bedrijf te starten met als enigste doelstelling: het promoten van handgemaakte bonboncreaties zonder consessies te hoeven doen t.a.v de kwaliteit.

Pas op latere leeftijd besloten De MAKERS dat hun persoonlijke creatieve drang niet kon worden genegeerd, ondanks de risico's van het beginnen van een eigen zaak.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben De MAKERS zéér ruime ervaring opgedaan in couverture en chocolade. Toch willen De MAKERS zich als schatbewaarder opwerpen, om de teloorgang van ons mooie vak een halt toe te roepen.

Er is al genoeg eenheidsworst op de markt. Vandaar ook al deze moeite om ons op het internet te presenteren als de wakers en makers van goede smaak. Het assortiment bonbons dat in de afgelopen decennia gecreëerd is door De MAKERS, diende als referentiekader voor hun ambities in de ICT wereld en moest daarom dan ook een afspiegeling worden van die kwaliteit die De MAKERS ook in het verleden voor ogen hadden.

Ook bij het ontwikkelen van hun eerste website hebben zij geen enkele consessie gedaan als het op kwaliteit aankwam. Complexiteit en subtiliteit zijn de kenmerken waar het op aan komt bij het bouwen van een goede internetpagina die alleen door geoefende en getrainde MAKERS kan worden gerealiseerd.

De MAKERS zijn zich ervan bewust dat een goede site nooit zo complex zal zijn als goede wijn, desondanks zijn De MAKERS erin geslaagd een assortiment handwerkpakketten aan te bieden die de chocofielen onder ons op dezelfde manier laten genieten.
De beperkingen die zij zichzelf hierbij oplegden, kleinschalige en handmatige productie, bleken ook in het verleden voldoende garanties in zich te herbergen om een steeds groter wordende schare liefhebbers aan zich te binden.

De makers, die al reeds 25 jaar met succes werkzaam zijn als ambachtelijk chocolatier, zijn nu in staat om dit beproefde concept, on line, ook aan u, tegen concurrerende prijzen, aan te bieden.

getekend;

De MAKERS.

terug